ANKARA / SİNCAN - İbn-i Haldun Anadolu Lisesi

Nis

“Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir”diyen Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 104. Yılı ve Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, geleceğimizin güvencesi çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk bayramı anasınıfımızda büyük bir çoşkuyla kutlandı.

Mrt

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ OKULUMUZDA YAPILAN PROGRAMLARLA ÇOŞKULU BİR ŞEKİLDE KUTLANDI.

Mrt

12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANDI.

Mrt

01-07 MART DEPREM HAFTASINDA OKULUMUZDA DEPREM TAHLİYE TATBİKATI DÜZENLENMİŞTİR.

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANDI

YAŞASIN CUMHURİYET

Ara

LİSELER ARASI DÜZENLENEN TEKVANDO MÜSABAKASINDA OKULUMUZ 10-D SINIFI ÖĞRENCİSİ EFE EMRE GÖKTAŞ İL 1.Sİ OLMUŞTUR. ÖĞRENCİMİZİ TEBRİK EDER BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ.

Ara

OKULUMUZ REHBERLİK SERVİSİ TARAFINDAN 12.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK ÜNİVERSİTE TANITIM GEZİSİ DÜZENLENMİŞTİR. GEZİ KAPSAMINDA HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ZİYARET EDİLMİŞTİR.

Ekm

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI 15.10.2023 TARİHİNDE OKULUMUZ KONFERANS SALONUNDA GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.

Ekm

13 EKİM DÜNYA AFET RİSKLERİNİN AZALTILMASI GÜNÜ KAPSAMINDA OKULUMUZDA DEPREM TATBİKATI GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.

Tem

Okulumuz öğretmenlerinin ve öğrencilerinin  katılımıyla ÇEDES kapsamında  Ankara gezisi yapıldı. Gezi için öğrencilerimiz öğretmenlerin rehberliğinde Ankara'yı gezdiler.

Gezide emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz 2022 -2023 Eğitim Öğretim yılı mezunları için mezuniyet ve kep atma töreni düzenledik.

Okulumuz konferans salonunda düzenlenen törenle öğrencilerimiz keplerini atarak mezun oldular. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Okulumuz müdür yardımcısı Mehmet Ölmez' in konuşması, ardından bayrak filoma teslim töreni ile devam etti. Öğrencilerimiz sınıf öğretmenlerinden mezuniyet belgelerini aldılar. Başarıları ile okul birincisi , ikincisi ve üçüncüsü olan öğrencilerimiz plaketlerini alıp, konuşmalarını yaptıktan sonra tüm 12. Sınıf öğrencilerimiz şarkılar eşliğinde kep attılar.

Mezun olan tüm öğrencilerimizi yürekten tebrik ederiz, hayat boyunca başarılı olmalarını dileriz.

Programda emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Haz

Başlatılan ÇEDES Projesi kapsamında deprem bölgesindeki kardeş  oklumuza yardım amacı ile okulumuzda kermes düzenlendi.

Yapılan kermeste yapılan tüm satış ve etkinliklerin gelirleri kardeş okulumuza gönderilmiştir.

Kermeste emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda 19 Mayıs Gençlik Haftası kapsamında 9. sınıflar arası bilgi yarışması düzenlenmiştir. Bilgi yarışmasına okulumuz 9. sınıfları üçer öğrenci seçerek grup halinde katılmıştır.

Bilgi yarışmasında 20 tane çoktan seçmeli soru sorulup ,öğrencilerin belirlenen süre içersinde cevaplaması istenmiştir. Öğrenciler soruları cevapladıktan sonra okulumuz öğretmenlerinden oluşan jüri üyeleri cevapları not etmiştir. 20 sorunun ardından eşit olan 9-B ve 9-D sınıfları finale kalmıştır. 3 yedek soru ile  bu iki sınıfımızdan öğrencilerimiz yarışmıştır. 3 yedek sorudan sonra da beraberlik söz konusu olduğu için yarışmayı 9-B ve 9- D sınıfları kazanmıştır.

Bilgi yarışmasının hazırlanmasında ve sunulmasında emeği geçen okulumuz fizik öğretmeni Volkan Keçeli'ye teşekkür ederiz. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize teşekkür eder yarışmayı berabere bitirerek şampiyon olan 9-B ve 9- D sınıfı öğrencilerimizi de tebrik ederiz. Ayrıca jüri üyesi olarak yarışmaya katkı sağlayan öğretmenlerimize de teşekkür ederiz.