ANKARA / SİNCAN - İbn-i Haldun Anadolu Lisesi

Salih DELEN - Okul Müdürü

1972 yılında Gölhisar-Yeşildere köyünde doğdum. İlkokulu Yeşildere İlkolunda ,ortaokul ve liseyi sırasıyla Yatağan Ortaokulu ve Denizli Lisesinde tamamladım.

1993 Yılında Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümünden mezun oldum,1996 yılında Gölhisar-Yeşildere İlköğretim okulunda Sosyal Bilgiler öğretmeni olarak göreve başladım.2000 yılında da Anadolu Liseleri Öğretmenliği sınavıyla Gazi Anadolu Lisesine Tarih Öğretmeni olarak atandım.

2008´de Gazi Anadolu Lisesinde Müdür Yardımcılığı görevine başladım,2007´de Gazi Üniversitesi, Eğitim Bilimleri Enstitüsünde, Tarih Eğitimi üzerine Yüksek Lisansımı tamamladım,2010 yılında Eryaman Toplu Konut İdaresi Anadolu Lisesine Müdür Yardımcısı olarak atandım.

2014 Yılı Aralık Ayında Sincan Temelli Çok Proğramlı Anadolu Lisesinde müdürlük yaptım. Şu an Sincan İbn-I Haldun Anadolu Lisesinde müdür olarak görev yapmaktayım.