ANKARA / SİNCAN - İbn-i Haldun Anadolu Lisesi

Etiket Sonuçları: OKUL

May

Okulumuz 12. Sınıf öğrencilerine yaklaşan sınav kaygısını azaltmak ve motivasyonu arttırmak amacıyla gezi düzenlenmiştir.

May

Tübitak 4006 Bilim Fuarı kapsamında Tiyatro Sokakta Projesi hazırlandı. Proje kapsamında Devlet Tiyatrolarına gezi düzenlendi.

May

TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARLARINI DESTEKLEME PROGRAMI KAPSAMINDA OKULUMUZDA BİLİM FUARI DÜZENLENMİŞTİR.

May

2.DÖNEM 2. YAZILI SINAV TAKVİMİ (9-10-11.SINIFLAR)

May

2.DÖNEM 2. YAZILI SINAV TAKVİMİ YAYINLANMIŞTIR.

Nis

“Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir”diyen Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 104. Yılı ve Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, geleceğimizin güvencesi çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk bayramı anasınıfımızda büyük bir çoşkuyla kutlandı.

Mrt

01-07 MART DEPREM HAFTASINDA OKULUMUZDA DEPREM TAHLİYE TATBİKATI DÜZENLENMİŞTİR.

Mrt

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANDI

YAŞASIN CUMHURİYET

Ara

OKULUMUZ REHBERLİK SERVİSİ TARAFINDAN 12.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK ÜNİVERSİTE TANITIM GEZİSİ DÜZENLENMİŞTİR. GEZİ KAPSAMINDA HACETTEPE VE ANKARA ÜNİVERSİTELERİ ZİYARET EDİLMİŞTİR.

Ekm

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI 15.10.2023 TARİHİNDE OKULUMUZ KONFERANS SALONUNDA GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.

Ekm

Haz

Başlatılan ÇEDES Projesi kapsamında deprem bölgesindeki kardeş  oklumuza yardım amacı ile okulumuzda kermes düzenlendi.

Yapılan kermeste yapılan tüm satış ve etkinliklerin gelirleri kardeş okulumuza gönderilmiştir.

Kermeste emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.